EPICENTAR NOĆNOG ŽIVOTA

Čini se da su Riječani pravi ljubitelji rakije: Prošle godine u Rakhia Baru popili 86.559 rakija!

Rakhia Bar se već godinama smatra epicentrom noćnog života u Rijeci, a godišnja brojka popijenih rakija to i potvrđuje

Inovativni pristup ovog bara vidi se i u brojnim originalnim konceptima zabave.

U tako dobroj atmosferi i ne čudi previše informacija da se prošle godine u popularnom lokalu popilo čak 86.559 rakija, što je jedan od pokazatelja da je originalna priča Rakhia Bar i više nego uspješna.

Rakhia Bar mnogi nazivaju i malim rajem za sve ljubitelje rakija, a sudeći prema ovim brojkama čini se da su Riječani zaista pravi ljubitelji rakija!

Bar sa svojom pričom

Za sve one koji možda to nisu znali, Rakhia Bar jedino je mjesto u Hrvatskoj gdje možete naručiti metar rakije – dvadeset i jednu rakiju u različitim okusima.

Također, kao dio svoje urbane priče nudi i vlastiti brand rakija – The Hogster, a jedinstveno iskustvo donosi i kroz kreativne igre kao što su Rakhia Taste Guesing, Speed Drinking, Rakhia Skiing i mnoge druge.

Jedini bar u Rijeci koji nudi priliku za svakodnevnu zabavu

Rakhia Bar nije bar koji prati trendove već ih stvara, a pruža zabavu koju jednostavno moraš „okusiti“.

Otvoren je svakog dana do 2 sata a vikendom do 3 sata. U ljetnim mjesecima pravi je „mamac“ za turiste te postaje omiljeno mjesto za izlazak koje ih upoznaje s rakijom – tradicionalnim pićem koje prezentira na potpuno originalan način.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari