U TOWER CENTRU

Dan žena u Rijeci uz Brunu Šimlešu

Drage žene, uskoro stiže. Vrijeme je za slavlje svih ženskih postignuća, hrabrosti, odlučnosti, ljepote…

Ima li boljeg poklona za Dan žena od druženja s najomiljenijim i najčitanijim autorom kojeg obožavaju žene diljem regije? Pogađate, upravo u utorak, 8. ožujka 2022., u Tower Center Rijeka stiže Bruno Šimleša, koji će riječkoj publici predstaviti svoju novu knjigu (P)ostati zdrav. Razgovor s autorom počinje u 18 sati u riječkom CineStaru (dvorana 6), a razgovor s autorom će voditi Vedrana Lisica Pavlović. 

S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju, broj mjesta je ograničen, a ulaz na promociju knjige isključivo je moguć uz prethodnu prijavu putem web stranice Tower Centra Rijeka i to isključivo za sve one koji imaju valjanu EU digitalnu COVID potvrdu. 

Knjiga (P)ostati zdrav Brune Šimleše, koji upravo i slavi 20 godina rada i stvaranja, uskoro će doživjeti drugo izdanje. Tri tisuće primjeraka ove sjajne knjige rasprodano je u manje od tri mjeseca pa se već sada može reći da se radi o apsolutnom hitu. 

Nakon Ljubavologije i Škole života – orijentiranih na ljubav i (među)ljudske odnose – (P)ostati zdrav fokusira se na zdravlje.

Autor kombinira vlastito iskustvo pružanja pomoći oboljelima od raka i zaključke znanstvenih istraživanja koji dokazuju utjecaj uma na tijelo. Holistički pristupajući zdravlju, autor naglašava važnost misli, emocija i odnosa na naše fizičko stanje te preispituje uobičajeno shvaćanje koncepta zdravog života.

Knjiga (P)ostati zdrav namijenjena je i zdravima i onima koje već muče boljke da shvate kako svojim odnosom prema sebi i životu mogu poboljšati zdravlje. (P)ostati zdrav poručuje: naši srce i um izvanredna su tvornica lijekova! Kako bi osnažili žene, potaknuli ih da misle na sebe i svoja zdravlje, i upravo na Dan žena, stave sebe na prvo mjesto, Tower Center Rijeka donosi zanimljiv i inspirativan događaj s autorom.

Događanje će se održati uz veliku podršku, najbolje knjižare Hoću knjigu, koja se nalazi na 4. katu Towera, a koja i za sve sudionice priprema mali znak pažnje. 

Neka u zdravom duhu zdravo tijelo postane nova paradigma zdravog života koja će promijeniti način na koji razmišljamo o zdravlju, a posebno o zdravlju žene!

Također, Tower Center Rijeka u utorak 8. ožujka daruje vas rascvjetanim poklončićem. Potražite štand na 4. katu, izaberite svoj cvijet, a simpatična hostesa će ga zamotati u najljepši ukrasni papir. 

Tower Center Rijeka, želi vam sretan i prekrasan Dan žena. (promo)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari