U TOWER CENTRU

Dan žena u Rijeci uz Brunu Šimlešu

Idi na originalni članak

Drage žene, uskoro stiže. Vrijeme je za slavlje svih ženskih postignuća, hrabrosti, odlučnosti, ljepote…

Oglas

Ima li boljeg poklona za Dan žena od druženja s najomiljenijim i najčitanijim autorom kojeg obožavaju žene diljem regije? Pogađate, upravo u utorak, 8. ožujka 2022., u Tower Center Rijeka stiže Bruno Šimleša, koji će riječkoj publici predstaviti svoju novu knjigu (P)ostati zdrav. Razgovor s autorom počinje u 18 sati u riječkom CineStaru (dvorana 6), a razgovor s autorom će voditi Vedrana Lisica Pavlović. 

S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju, broj mjesta je ograničen, a ulaz na promociju knjige isključivo je moguć uz prethodnu prijavu putem web stranice Tower Centra Rijeka i to isključivo za sve one koji imaju valjanu EU digitalnu COVID potvrdu. 

Knjiga (P)ostati zdrav Brune Šimleše, koji upravo i slavi 20 godina rada i stvaranja, uskoro će doživjeti drugo izdanje. Tri tisuće primjeraka ove sjajne knjige rasprodano je u manje od tri mjeseca pa se već sada može reći da se radi o apsolutnom hitu. 

Nakon Ljubavologije i Škole života – orijentiranih na ljubav i (među)ljudske odnose – (P)ostati zdrav fokusira se na zdravlje.

Autor kombinira vlastito iskustvo pružanja pomoći oboljelima od raka i zaključke znanstvenih istraživanja koji dokazuju utjecaj uma na tijelo. Holistički pristupajući zdravlju, autor naglašava važnost misli, emocija i odnosa na naše fizičko stanje te preispituje uobičajeno shvaćanje koncepta zdravog života.

Knjiga (P)ostati zdrav namijenjena je i zdravima i onima koje već muče boljke da shvate kako svojim odnosom prema sebi i životu mogu poboljšati zdravlje. (P)ostati zdrav poručuje: naši srce i um izvanredna su tvornica lijekova! Kako bi osnažili žene, potaknuli ih da misle na sebe i svoja zdravlje, i upravo na Dan žena, stave sebe na prvo mjesto, Tower Center Rijeka donosi zanimljiv i inspirativan događaj s autorom.

Događanje će se održati uz veliku podršku, najbolje knjižare Hoću knjigu, koja se nalazi na 4. katu Towera, a koja i za sve sudionice priprema mali znak pažnje. 

Neka u zdravom duhu zdravo tijelo postane nova paradigma zdravog života koja će promijeniti način na koji razmišljamo o zdravlju, a posebno o zdravlju žene!

Također, Tower Center Rijeka u utorak 8. ožujka daruje vas rascvjetanim poklončićem. Potražite štand na 4. katu, izaberite svoj cvijet, a simpatična hostesa će ga zamotati u najljepši ukrasni papir. 

Tower Center Rijeka, želi vam sretan i prekrasan Dan žena. (promo)

Exit mobile version