'DA BUDEM POTPUNO ISKRENA'

Dvije stvari je izluđuju: Amerikanka se preselila u Dalmaciju pa otkrila što joj se ne sviđa u Hrvatskoj

Tik Tok

‘Ne postoji ništa što u Hrvatskoj mrzim, ali neke male stvari mi znaju smetati’, govori u svom videu mlada TikTokerica

Američka TikTokerica Niav Konno u Makarskoj živi već sedam mjeseci, a sada je sa svojim pratiteljima podijelila što joj se u Hrvatskoj ne sviđa.

“Znate da obožavam Hrvatsku i uvijek pričam o stvarima koje mi se sviđaju tu, ali ponekad me ljudi pitaju ima li nešto što mi se ne sviđa. I da budem potpuno iskrena, znam da sam sama izabrala da živim ovdje i da mi treba vremena da se prilagodim kulturi”, započela je.

“Tako da ne postoji ništa što u Hrvatskoj mrzim, ali neke male stvari mi znaju smetati, posebno kada izađem vani. Primjerice, smeta mi što je pušenje dopušteno unutar kafića i klubova pa mi cijela kosa smrdi po dimu.

@mylifeincroatia

Sometimes I just want fries or a burger after a night out 🙃 and I’m not saying people shouldn’t be allowed to smoke indoors – I understand I am the minority and this is a huge part of the culture! No hate 🇭🇷🫶 #croatiafulloflife #croatiatiktok #expatincroatia #expatlife #lifeincroatia #visitcroatia

♬ original sound – Niav in Croatia ✨

Druga stvar koja mi se ne sviđa je to što u Makarskoj nema nikakvih dostava kasno u noć. Sinoć sam malo previše popila i kad sam stigla kući, prije spavanja sam htjela nešto pojesti, ali nije bilo moguće naručiti hranu pa sam si sama morala napraviti večeru.

Nakon što sam pojela, oprala sam suđe i tek onda išla u krevet, ali sam se dotad već otrijeznila, tako da možda i nije tako loša stvar što dostave ne rade u dva ujutro”, zaključila je, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari