I MISS GRADA ZAGREBA

Galerija | Fashion nights po prvi puta u beach baru u Novom Vinodolskom; Miss PGŽ Lana Krnić nosila reviju

Revije nosile aktualna Miss Primorsko-goranske županije i Miss Grada Zagreba

U novootvorenom beach baru Thala u Novom Vinodolskom održana je modna večer pod nazivom Fashion nights koja je samo za ovu priliku iz Zagreba stigla na predivan Kvarner. Pod pokroviteljstvom TZ Novog Vinodolskog,  Dida Bože i Fitoarome našim i  stranim turistima predstavljeni su radovi vrijednih ruku naših domaćih dizajnera odjeće i modnih dodataka. 

Posjetitelji su imali priliku vidjeti ljetne kolekcije dviju domaćih dizajnerica – Ive Brukete iz Križišća -nakit Infinity te dizajnerice Milene Jurmić iz Novog Vinodolskog -brand Svjetlost u krpici te multibrand store Calico iz Zagreba čije modele možemo pronaći i u trgovini Ocean u Crikvenici i Tvornica naočala.

VIDEO DANA:

 Modne revije su nosile aktualna Miss Primorsko-goranske i Ličko-senjske županije – Lana Krnić i aktualna Miss Grada Zagreba – Lucija Begić.

”Modom i ljepotom spojili ove naše dvije županije i uživali u toploj ljetnoj večeri” rekla nam je Iva Loparić Kontek, organizatorica revija Fashion nights i direktorica Miss Grada Zagreba za Miss Hrvatske.

Partneri Fashion nights su i Humane zvijezde Hrvatske, a njihov stalni član pjevač Amir Kazić Leo na početku revije najavio je humanitarnu utakmicu koja će se odigrati 9. rujna na nogometnom terenu u Novom Vinodolskom za udrugu roditelja djece s poteškoćama u razvoju Novi korak .

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Views Views