ZET: 'NEKA MENI MOJE PUNICE'

NIŠTA OD OKLADE Punica se ipak neće baciti s Pelješkog mosta: ‘A ne. Uvjeti nisu ispunjeni.’

Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

Zet, kaže punica, ima samo jednu manu

Prije godinu dana, Daniel Džono proslavio se izjavom da će se njegova punica baciti s Pelješkog mosta ako se ikad sagradi. A dotična, Joška Parmać iz Komarne kaže da uvjeti ipak nisu ispnunjeni i da od toga neće biti ništa.

“A, ne, ne. Uvjeti nisu ispunjeni za moje bacanje s mosta. One godine kada je Ivo Sanader postavio kamen temeljac i rekao da se most gradi za 18 mjeseci, ja i moj kum, koji sad sjedi pokraj mene, smo se dogovorili da ćemo se baciti. Pošto se to nije ispunilo, uključili se Europska unija i Kinezi te izgradili most i zbog toga ništa od skoka. Ma kome žao, a kome krivo”, rekla je Joška za 24 sata.

Zet Daniel se slaže

“A šta ću, moram se složiti. Pravila su pravila, ali neka je meni moje punice”, kaže Daniel, koji sa ženom i dvoje djece živi u Zagrebu.

Sada je kod punice, ali kažu da na otvaranje neće ići. Sve će gledati s plaže u Komarni.

“Ma kakvi, dobro je meni ovdje s plaže, sve vidim, a ne moram gledati neka lica tamo koja ne mogu gledati preko TV-a. Bit ću ovdje, dobro je meni tu”, kaže Joška, koja živi na relaciji Metković-Komarna, ali preko ljeta je u Komarni.

Od svih zetova, najdraži joj je kaže upravo Daniel

“A prvi su uvijek najslađi, tako je meni i moj Daniel. A i sve mi radi. Zalijeva mi cvijeće, kuha, pere, čisti… Ne bih ga dala ni za što. Ali, ali ima jednu manu: rijetki je Hercegovac, koji nije bogat i koji mi nije donio milijune i veliko imanje u kuću. Zamislite vi to, pa gdje to ima.”

Jedino oko čega se svađaju je politika pa se u kući i ne spominje, pišu RTL Vijesti

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari