LJUBAV JE LJUBAV

Fotka sa špice ‘zapalila’ internet – a dečki se samo vole. Ili…

Mate Gojanović/ŠibenikIN

Jedna od najčitanijih rubirka Riportala je ‘Klikom po Rijeci’, a sličnu rubriku ima i portal ŠibenikIN koji je u nedjelju 3. rujna u svojoj rubrici ‘Đir po gradu’ objavio fotografiju koja je izazvala veliku pažnju čitatelja – ne samo iz Šibenika

Na fotografiji se dva mladića drže za ruke, a portal ne ističe je li riječ o šetnji ljubavnog para, prijatelja koji zezaju fotoreportera ili možda braće ili rođaka koji time ističu međusobnu privrženost.

Bilo kako bilo, dečki su sasvim OK!

No mnogi komentari zabilježeni na društvenim mrežama portala ŠibenikIN idu u smjeru da ne odobravaju ovakvo iskazivanje naklonosti, privrženosti ili romantičnih osjećaja.

Jedni komentiraju ovako: “Ovo vam je najkomentiraniji Đir po gradu do sad. Ali na žalost tužni prikaz ljudi kroz komentare.”, kaže čitateljica Mara dok Milena dodaje: “Bravo momci da imate hrabrosti tako prošetati u zaostaloj Hrvatskoj.”

No, drugi ne kriju svoje ogorčenje. Tako Eno piše: “Jadni roditelji kroz šta moraju prolaziti!”, a Marija pak zaziva Svetog Antu.

Dečkima svako dobro – nek’ prije svega budu dobri i pošteni ljudi, a za to tko koga drži za ruku i tko koga voli – nitko ne mora mariti. Svatko ima pravo na svoj izbor.

A priznanje treba odati i portalu ŠibenikIN koji je u svom ‘điravanju’ po gradu pokazao da jednaku pažnju pridaje svima. Važno je promicati ljubav, a ne sukobe i mržnju! (d.j.)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari