Riječki Rakhia Bar pozvan na Sajam franšize u Zagrebu. Tu je prilika i za vas – otvorite vlastiti Rakhia Bar!

Rakhia Bar dobio je poziv za sudjelovanje na Sajmu franšize u Zagrebu

Ovaj popularni bar će na Sajmu predstaviti svoj originalni koncept i otvoriti nove mogućnosti za širenje na nova tržišta.

Tim će biti prisutan na Sajmu franšize koji se održava od 22. do 23. rujna u Zagrebu. Posjetitelji će imati priliku prikupiti sve informacije o franšiznom modelu poslovanja, razgovarati s osnivačima franšize Rakhia Bara, kao i saznati više informacija o mogućnostima ulaganja.

“Ovo je prilika da podijelimo naše znanje i iskustvo s drugim entuzijastičnim poduzetnicima koji žele biti dio našeg koncepta. Riječ je o poslovnom modelu koji omogućuje poduzetnicima da iskoriste našu uspješnu formulu i otvore vlastiti Rakhia Bar”, ističe Matija Blažević, jedan od osnivača franšize.

Rakhia Bar postao je ne samo omiljeno odredište ljubitelja rakija, već je i simbol inovativnosti i kreativnosti u industriji. Njegova popularnost i prepoznatljivost već su privukli interes potencijalnih partnera iz Hrvatske te srednje i jugoistočne Europe.

Rakhia Bar se već godinama smatra epicentrom noćnog života u Rijeci. Jedna od ključnih karakteristika ovog urbanog bara je autentičan koncept zabave. Vlasnici su se predano posvetili stvaranju jedinstvenog iskustva za posjetitelje, nudeći bogat program i originalne animacijske koncepte zabave.

Ovaj pristup je rezultirao promjenom kulture grada, jer Rakhia Bar ima raznovrsne evente svakog dana, što ga diferencira od ostatka ponude.

Ako ste zainteresirani za Rakhia Bar franšizu i želite saznati više o mogućnostima ulaganja, posjetite službenu web stranicu – https://rakhiabar.com/ ili Rakhia Bar štand na Sajmu franšize u Zagrebu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari