4. ZDOLA NEBA KASTAVSKEGA: Revija avangardnih frizura i make up-a 2. srpnja u Kastvu!

Revija avangardnih frizura i make up-a »Zdola neba Kastavskega« bit će održana 2. srpnja u inspirativnom ambijentu kastavske Crekvine.

Vodeća tema vogodišnje revije, četvrte po redu, bit će »Lijepa pod zvijezdama«, a pozornicom će prodefilirati modeli s kreacijama Frizerskog Salona Urban, Kozmetičkog Salona Lamia, Studija zdravlja i ljepote No.7 & Frizerskog Studija Hello iz Kastva.

revija frizura kastav

Osnovna ideja projekta je predstaviti rad frizera i kozmetičara na jedan poseban, umjetnički način, a organizatori „Zdola neba Kastavskega“ reviju vide kao neobičnu, nesvakidašnju i drugačiju od svih revija održanih na ovim prostorima i tvrde kako je avangardni projekt iz jednog malog, lokalnog i modnog okruženja prerastao u pravu regionalnu avangardnu atrakciju.

Revija „Zdola neba Kastavskega“ održava se već četvrtu godinu zaredom, u prvom vikendu mjeseca srpnja, na izuzetno atraktivnoj lokaciji Crekvine u gradu Kastvu.

revija frizura k

Reviju nose djevojke koje nisu profesionalni modeli, ali su ciljano odabirane i pripremaju se za završni event. Revija predstavlja rad udruženih obrtnika u ciljanom i osmišljenom tematskom scenariju i koreografiji koji se mijenja iz godine u godinu, a ovogodišnja tema je „Lijepa pod zvijezdama“ – priprema frizura i make up-a za večernji izlazak.

Organizatorice projekta su Ivana Rac, Kristina Dukić, Ana Jurčić i Tamara Viskočil, koreografiju za reviju Zdola Neba Kastavskega osmislio je Damir Jurčić, glazbu pripremio renomirani riječki DJ Igor Relić, a Crekvina će zablistati u posebnom ruhu pod palicom Dboki Sound&Light.

crekvina kastav

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari