MAMA PUMA

FOTO 52-godišnja Neymarova mama u vezi je s 22-godišnjakom, nogometaševa reakcija oduševljava!

Čini se kako je nogometaš Neymar sretan dok je sretna i njegova mama Nadine.

Majka poznatog brazilskog nogometaša Neymara u vezi je s 22-godišnjakom.

Nadine Gonçalves ima 52 godine, no čini se kako paru ne smeta gigantska razlika od čak 30 godina da uživaju u svojoj ljubavi.

https://www.instagram.com/p/B-26GxwF476/?utm_source=ig_embed

Nadine je sretne vijesti potvrdila na Instagramu, a njezin je odabranik Tiago Ramoss svega 6 godina mlađi od njezinog sina.

https://www.instagram.com/p/B7E6L0xoya_/?utm_source=ig_embed

No mnogima je upala u oko i Neymarova reakcija na fotografiju koji je voljenoj mami poručio: “Budi sretna, mama. Volim te!”

https://www.instagram.com/p/B5xydpzojPT/?utm_source=ig_embed

Njegov je komentar dobio tisuće lajkova te brojne pozitivne komentare, a istu fotografiju podijelio je i Tiago uz opis “neobjašnjivo” te emotikon srca.

https://www.instagram.com/p/B8MOoSYFsZn/?utm_source=ig_embed

O zgodnom 22-godišnjaku ne zna se puno, osim da zarađuje kao model, ali i gejmeru koji na Instagramu obožava pokazivati svoje mišiće.

https://www.instagram.com/p/B89broPoimT/?utm_source=ig_embed

Tiago je i veliki obožavatelj nogometaša te su zajedno pozirali još u siječnju ove godine, no ne zna se točno kada se počeo viđati s njegovom majkom.

https://www.instagram.com/p/BzcFO0UF66a/?utm_source=ig_embed

Neymarovi roditelji razveli su se 2016. godine nakon 25 godina braka, a njegov tata Wagner Ribeiro također odobrava ovu neobičnu vezu, jer je ispod fotografije stavio emotikone ruku koje plješću.

Net.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari