MODERNA ŽENA

FOTO Ova mlada Riječanka danas je bila hit na Korzu, pogledajte zašto!

Mlada Riječanka plijenila je kako vozačkim sposobnostima tako i odjevnim stilom

U svakom slučaju, zahvaljujući svome električnom romobilu, bila je najbrža osoba na popularnoj gradskoj šetnici koja je danas, nakon višetjedne korona-krize, počela podsjećati na onaj svoj uobičajeni izgled – šetnicu ispunjenu ljudima.

Do Korza u onom starom dobrom svjetlu još ćemo malo pričekati, no to ne znači da i ovih dana svako malo ne ponudi neki zanimljiv prizor poput ove Riječanke koja je danas sigurno najbrže obavila sve obaveze koje je imala u svome rasporedu.

Iako je u Hrvatskoj prometovanje romobila na prometnicama i nogostupima na neki način još uvijek do kraja nedefinirano, ne čudi sve veći broj električnih romobila oko nas.

Lagani za korištenje, brzi, sklopivi i u konačnici – bez zabrinjavajućeg utroška za “pogonsko gorivo”, e-romobili su sve popularniji u Hrvatskoj, a posebno u Rijeci gdje oni malo kvalitetniji sasvim odlično odolijevaju i “uzbrdo-nizbrdo” konfiguraciji riječkih četvrti.

Među takve svakako možemo ubrojiti prestižne a opet ne preskupe e-romobile CityCoco koje distribuira City Coco Hrvatska.

CityCoco je vrlo zapaženu prezentaciju imao i na prošlogodišnjem Rijeka Boat Showu pa vas na njihovu ponudu podsjećamo i u videu!

Ukoliko ste zainteresirani za neki iz široke ponude e-romobila CityCoco, možete kontaktirati distributera putem interneta na citycoco.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari