Baki ispunila posljednju želju pa rasplakala čitav svijet!

Šest mjeseci kasnije održano je vjenčanje neposredno prije kojeg je mladenka iznenadila obitelj otkrivši im fotografije s bakom

Baka Tare Foley iz Naplesa u Floridi, 102 godišnja Stasia, koja je živjela u hospiciju, svakog se dana molila da poživi još malo ne bi li svjedočila udaju svoje unuke.

Vjenčanje se održalo u lipnju u Texsasu, no starica nije imala sreće. Preminula je prije velikog dana za njezinu unuku. No Tara je za svoju baku učinila nešto čime je rastopila je milijune srca i rasplakala čitav svijet.

Iznenadila je u vjenčanici

Tara je jednog dana odlučila iznenaditi baku kojoj, zbog lošeg zdravstvenog stanja i slabog srca, nije bilo preporučeno letenje. Dok je njena baka još bila živa, u hospicij stigla u vjenčanici.

“Moja baka uvijek je bila izrazito neovisna žena, koja je radila gotovo sve sama, ali kada joj je srce počelo slabjeti, počela je usporavati”, rekla je Foley za Huffington Post, a njezina priča o tome kako je iznenadila baku rastopila je milijune srca diljem svijeta.

U potpunoj tajnosti otišla je baki, a sa sobom povela lokalnu fotografkinju Marie Kamp, koja je ovjekovječila emotivan susret unuke i bake te izradila fotografije nad kojima sada plače cijeli svijet.

Baka nije mogla vjerovati što vidi. Smijeh i suze isprepletali su se na njezinom licu. Bila je jako iznenađena. “Raširila je ruke za zagrljaj istoga trena kada me vidjela i rekla mi da sam predivna. Smijale smo se i uživale u svakoj sekundi”, prisjetila se unuka emotivnog druženja s bakom u siječnju.

Viralni hit

Tara je prije tri mjeseca fotografije s bakom objavila na svojem Facebooku, a one i dalje kruže društvenim mrežama te su prikupile više od 1,7 milijuna lajkova.

“Kad sam joj toga dana zaželjela laku noć, obje smo znale kako je to posljednji put da se vidimo. Uhvatila me za obraze rukama, pogledala ravno u oči i rekla mi koliko me voli. Preminula je 27 dana kasnije”, otkrila je Foley.

Neprocjenjiva reakcija

Šest mjeseci kasnije održano je vjenčanje neposredno prije kojeg je mladenka iznenadila obitelj otkrivši im fotografije s bakom.

“Tata nije mogao vjerovati što vidi”, rekla je dirnuta mladenka. Foley je bila fascinirana bakinim životom i svime onime što je napravila za njezinu obitelj. Taj posjet bio je njezin način da joj se oduži.

“Znala sam da moram doći do nje u vjenčanici kako bi me vidjela te kako bi se osjećala se uključenom u moj poseban dan. Bila je više od nevjerojatne žene. Jako sam blagoslovljena što mi je ovo posljednje sjećanje na nju”, zaključila je Foley.
Vijesti.hr
Foto: Facebook

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari