PREKRASNA MAKETA

DOBRO, DOBRO POGLEDAJTE! Ovakvu Kantridu još niste vidjeli!

Foto: Facebook

Josip Maršić je maketar iz Marije Bistrice koji živi u Njemačkoj, a njegov najnoviji maketarski podvig je prelijepa maketa legendarnog riječkog stadiona Kantrida

Ljepoti i specifičnosti jednoga od najatraktivnijih i najljepših stadiona na svijetu, riječke Kantride, nije mogao odolijeti ni samouki maketar Josip Maršić koji je ovih dana putem društvenih mreža predstavio svoj najnoviji uradak – maketu legendarne Kantride!

Josip Maršić je maketar-hobist iz Marije Bistrice koji živi i radi u Njemačkoj, a na svom Facebook profilu već je predstavio niz svojih maketarskih radova iz čega je vidljivo da svome hobiju pristupa na studiozan način a izradi maketa posvećuje velik dio svog slobodnog vremena.

Jednako tako pristupio je i izradi makete stadiona Kantrida. Iz pažljive izrade svakog, pa i onog najmanjeg detalja, vidljivo je koliko je snažan dojam na njega ostavila naša riječka ljepotica.

Ovom objavom odajemo prizanje i njegovu trudu i našoj Kantridi, a čim nam se javi objavit ćemo još detalja o samom procesu izrade ovog uratka za najprestižnije maketarske izložbe!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari