EPILOG ZA POHVALU: Na 6. Rijeka Tattoo Expo prikupljeno 5.500 kuna donacija

No ovaj iznos će se zasigurno povećati budući da se akcija doniranja nastavlja 9. i 10. prosinca. Taj vikend biti će bogat događanjima u Kostreni, ali i Rijeci

Završio je 6. Rijeka Tattoo Expo, koji je održan od 25. do 27. studenog u Sportskoj dvorani Kostrena. Ovogodišnje izdanje šeste riječke tattoo konvencije bilo je najveće do sada, sudjelovalo je čak 65 tattoo artista iz 15 europskih zemalja. Kostrensko izdanje sajma tetoviranja posjetilo je oko 1500 ljudi. Organizatori su izuzetno zadovoljni ovim izdanjem expoa, kao i sudionici – tattoo artisti, performeri, glazbenici i izlagači.

6-rijeka-tattoo-expo-kostrena

Podijeljene su brojne nagrade, njih čak 31 u tri dana. Artisti su se natjecali u četiri kategorije dnevno, a najvažnija je svakako Best of Show, u kojoj je slavio riječki tattoo artist Dejan Zlendić poznatiji kao Ghost. Svojom tetovažom u boji osvojio Ghost je postao pobjednik 6. Rijeka Tattoo Expoa.

tetovaza-pobjednika-showa-ghost-rijeka

No povrh svega toga je humanitarni karakter konvencije, namijenjen dvjema kostrenskim obiteljima koje imaju djecu sa poteškoćama u razvoju, a koji se sastojao iz nekoliko segmenata. Održana je aukcija slike koju je za riječku tattoo konvenciji nacrtao artist Goran Furjan.

Slika je prodana za 1.100,00 kuna, a otputovala je i bit će izložena u Varaždinu u salonu kupca, artista Željka Martineca.

kupac-slike-i-organizatori
Kupac slike i organizatori

Uz to, ključan dio bila je suradnja sa NL Professional Hairdresser & Barber Shop iz Rijeke koji je sav novac zarađen pružanjem svojih usluga donirao za spomenute obitelji. Ukupno je prikupljeno 5.500,00 kuna donacija.

rte6-3

No ovaj iznos će se zasigurno povećati budući da se akcija doniranja nastavlja 9. i 10. prosinca. Taj vikend biti će bogat događanjima u Kostreni, ali i Rijeci.

9. prosinca u Sportskoj dvorani Kostrena održat će se koncert u organizaciji Komunalnog društva Kostrena na kojem će nastupiti Đani Stipaničev i klapa Kampanel, a donacije će se sakupljati kroz tombolu. Idući dan, 10. prosinca, na trgu ispred Sportske dvorane Kostrena održat će se manifestacija Mikulna na kojoj će se također prikupljati donacije, kako i na 38. Ri Rock festivalu koji će se isti dan održati u Klubu Palach.

rte6-4 rte6-5 rte6-6 rte6

opcinska-nacelnica-posjetila-6-rte

rte6-1

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari