NOĆNA VOŽNJA KOSTRENOM

Halloween Night Ride: U vođenoj noćnoj biciklističkoj turi Kostrenom uživalo 30-tak biciklista

Foto: Fliker.hr

U Kostreni je uspješno održana biciklistička tura „Halloween Night Ride“

Tridesetak entuzijasta i zaljubljenika u prirodu i bicikliranje predvođenih vrhunskim poznavateljima kostrenskih staza iz Promotiv Travel Outdoor uživalo je u noćnoj rekreativnoj biciklističkoj turi Kostrenom koja je bila u znaku popularnog Halloween-a. Noćna kulisa i sjena mladog mjeseca idealna bili su idealna pozornica za ples vještica, ovog puta na biciklima.

Ova tematska biciklistička vođena tura krenula je s parkirališta preko puta prepoznatljivog kostrenskog simbola – sidra, nastavila dalje prema Pavekima, te preko Svete Barbare nastavila prema Soplju i Solinu.

Vožnja je bila prilagođena uvjetima i tehničkim zahtjevima noćne vožnje, te su rekreativci s umjerenom fizičkom kondicijom koji mogu svladati srednje zahtjevni prirodni teren i duljinu do 15 km kilometara s ukupnim usponom oko 300 metara, uživali u svakom metru.

Biciklisti iz Kostrene, riječkog prstena, Istre, Slovenije i Zagreba nakon obilaska planirane rute s oduševljenjem su se zaustavili ispred zgrade Turističke zajednice općine Kostrena gdje su ih u duhu Halloweena dočekali prigodni keksi slastičarnice Snjeguljica, kuhano vino pripremljeno po tradicionalnoj recepturi Quorum garden Kostrena, te oslikana kulisa za koju se pobrinula agencija Weeding 2 Book.

Foto: Fliker.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari