IZNENAĐENJE ZA DJEČAKA IZ CRIKVENICE: Dario Šarić posjetio 17-godišnjeg Dominika nakon operacije

‘Pružila nam se mogućnost da odemo na utakmicu i upoznamo našeg Darija. Dario je s oduševljenjem prihvatio da iznenadi Dominika koji boluje od cerebralne paralize s jednim druženjem nakon utakmice’, piše Dominikova majka

Dominik Bosanac je 17-godišnjak iz Crikvenice koji boluje od cerebralne paralize. Trenutačno se s majkom Dianom nalazi u Philadelphiji na oporavku nakon velike operacije skolioze. Operacija je obavljena u bolnici Shriners hospitals for children. Tijekom oporavka upoznao se s hrvatskim košarkaškim reprezentativcem Darijom Šarićem zahvaljujući Jhonu Barunu iz tvrtke SIG International koji mu je pripremio iznenađenje, piše Basketball.hr.

“Pružila nam se mogućnost da odemo na utakmicu i upoznamo našeg Darija. Dario je s oduševljenjem prihvatio da iznenadi Dominika s jednim druženjem nakon utakmice. Mogu samo reći da je Dario osoba velikog plemenitog srca. Kako se samo odnosio prema Dominiku!!! Dominik je svima izmamio osmijeh na licu kao i Dario samom pojavom pored njega. Susret s Darijom bio je Dominiku nagrada za bolove koje je pretrpio. Dominika očekuje još niz operacija jer tim doktora mu želi maksimalno pomoći oko poboljšanja cijele motorike. Slijedi velika operacija kuka koja je za Dominika od velike važnosti jer je lijevii kuk van zdjelice, kazala je majka Diana Smiljanec Bosanac koje je na zid Facebook profila portala Basketball.hr stavila fotografiju Darija i Dominika.

Za mjesec Dominik i mama se vraćaju u Hrvatsku, a potom opet lete za Philadelphiju. Njihova borba se nastavlja. Uz ljude poput Darija Šarića sva odricanja bit će im lakša.

https://www.facebook.com/basketball.hr/posts/146051179263314

Možete li samo zamisliti kakve su emocije preplavile sve junake ove humane, ljudske priče prilikom susreta u Philadelphiji? Hrabrost na jednoj i ljudskost na drugoj strani udružili su snage i ispričale dirljivu životnu priču, piše Basketball.hr.

Vijesti.hr
Foto: Facebook

 

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari