POSEBNA PONUDA

Konoba na Kantridi protiv korone “Mediteranskim večerima” uz pjesmu i ponudu s okusom Španjolske!

Zanimljiv meni i odlična glazbena kulisa spojeni u jedinstvenu gastro priču ono je čime će Konobar Ribica privlačiti goste ovoga vikenda

U konobi Ribica večeras počinje gastro projekt “Mediteranske večeri” koji će trajati do kraja vikenda. Pažljivo i znalački odabran menu jela i odgovarajućih vina uz tradicionalni španjolski tapas i kraljicu riba – grdobinu, vodit će vas na putovanje kroz jugozapadne pokrajine Španjolske.

Za ovu priliku ‘ulogu domaćina’ preuzet će Eulanio Oliva Domíngues i Pedro Flox Lopez koji pozivaju ljubitelje fine klope da ovog vikenda uz živu glazbu i mediteranske delicije uživaju u ljetnim večerima na predivnoj lokaciji „Konobe Ribica“.

Na meniju će se naći tradicionalni španjolski tapasi uz Pata negra pršut crne iberijske svinje te tradicionalne kobasice i sireve po cijeni od 150 do 220 kuna ovisno o veličini porcije, dok za glavno jelo domaćini spremaju Rape en Español, odnosno grdobinu na španjolski način po cijeni od 120 kuna.

Za glazbenu kulisu u petak je zadužena ekipa iz Muške klape Dišpet, u subotu Duo Flamenco by David Savčić & Teo Mandžuka, dok će u nedjelju goste zabavljati Duo Kantridersi.

– Odlučili smo se za projekt “Mediteranske večeri” da spojimo dvije mediteranske gastro zemlje u jednu priču i ponudimo gostima jedan malo drugačiji gastro vikend. Kako su te dvije zemlje slične po uživanju u delicijama djelovalo mi je zgodno ih upariti – njihovi tapasi, naša i njihova vina te kombinacija naših jadranskih namirnica pripremljenih u španjolskom stilu. Za daljnje projekte imamo u planu upariti francusku i talijansku kuhinju, poručili su organizatori iz konobe Ribice.

Iz naše mreže
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari