#PIKnikOdDoma

PIK dobio prvu službenu food blogericu

#PIKnikOdDoma izazov na kraju je potrage, koja je krenula tokom proljetne korona izolacije, dobio prvu PIK-ovu službenu food blogericu, zagrepčanku Tamaru Sitar te superfinalistice koje su djelile drugo mjesto, i to sve tri iz Rijeke: Anika Makovac, Martina Novosel i Iva Tomić Smojver

U subotu 11.07. imali su priliku napokon se upoznati i van društvenih mreža, na dugoočekivanom pikniku na otvorenom gdje su organizatori isprobali sve njihove delicije uživo, u magičnom unutarnjem dvorištu Učeničkog doma Podmurvice.

Prisjetimo se, u prvom valu korone diljem cijele Hrvatske spremala su se i djelila na Instagramu raznovrsna jela slana i slatka, tradicionalna i moderna i donosila nam inspiraciju i dobre ideje tokom izolacije.

Puno toga je stopirano, odgođeno, moralo promijeniti formu, no ipak cijela situacija s ostankom doma donijela je i neke nove avanture, kao što je upravo projekt #PIKnikOdDoma s kojim je naša najveća regionalna prehrambena kompanija PIK Rijeka prepoznala neke nove navike i povratak kuhinji.

Cijeli je projekt medijski bio popraćen i organiziran u suradnji sa portalom Stilueta na čijim su stranicama amateri kuhari i fotografi šest tjedana natjecali i uživali u zanimljivim jelima i receptima pripremljenim s poznatnim brandovima PIK-a Tonka i Paštaria.

Veliki hit na društvenim mrežama su svakako bili novi kremasti Tonka jogurti, Planinski vanilija i Planinski kava koji su izgledom i okusom već osvojili srca potrošača svih generacija, odkad je lani Planinski natur prepoznat i nagrađen certifikatom Odabrale mame od strane hrvatskih majki. Ove godine nagradu je osvojilo Tonka svježe mlijeko te cijela linija Paštarije u kategoriji tjestenine.

Foto: Ivor Mažar

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari