Kostrenski “ples sa zvijezdama”, poznati plesali i donirali novac

Foto: Općina Kostrena

U Narodnoj čitaonici u Kostreni svete Lucije ovaj vikend je održana donacijska plesno-glazbena večer “Zvjezdana prašina”, Udruge Projekt 60+/-.

Tom prigodom prikupljeno je više od 5 tisuća kuna za kupnju neophodnih potrepština korisnicama “sigurne kuće”, riječke udruge U.Z.O.R.

U kostrenskoj inačici “Plesa sa zvijezdama”, na plesnom podiju snage su odmjerila brojna poznata lica našeg kraja i članice udruge 60+/- među kojima su bili i načelnik Kostrene Dražen Vranić s plesnom partnericom Vesnom Mardjokić te predsjednik Općinskog vijeća Dražen Soldan s plesnom partnericom Vesnom Matešić.

Ostali plesni parovi bili su: Ines Ivašić i Robert Marčelja, Alida Diminić i Siniša Žic, Snježana Čačić i Igor Flego, Davorka Kelez i Rob Krulić, Jagoda Spalatin i Anton Škrobonja (Meštar Toni), nataša Klarić i Igor Vlajnić, Vesna Večerina i Daniel Antunović te Željka Egredžija i Andrej Babić.

Prema mišljenju publike i tročlanog stručnog žirija u sastavu Danijela Forenpoher, Iva Pavletić  Crnić i Ana Tadej, najuspješniji plesni par činili su Ines Ivašić i Robert Marčelja s dva osvojena pehara.

Zanimljiv program vodila je Božidarka Matija Čerina, a u glazbenom dijelu večeri nastupili su Ženski vokalni sastav Luštrin i Igor Vlajnić. Posjetiteljima i natjecateljima svoje plesno umijeće pokazao je profesionalni plesni par Ivana Trope i Davor  Romić.

 

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari