Izbor za Miss svijeta: Katarina Mamić oduševila u haljini Zorana Aragovića

Katarina nije uspjela ući među 40 najljepših, no publiku je oduševila kada se na pozornici pojavila u nacionalnoj haljini Zorana Aragovića

Miss Hrvatske, Katarina Mamić, proteklih tjedana boravila je u Londonu gdje se natjecala na izboru za Miss svijeta. Katarina je dala sve od sebe da Lijepu Našu predstavi u najboljem svjetlu, no kada je ljepota u pitanju, nijanse odlučuju.

Katarina nije uspjela ući među 40 najljepših, no publiku je oduševila kada se na pozornici pojavila u nacionalnoj haljini Zorana Aragovića i prošetala pred publikom uz glazbu iz opere “Ero s onoga svijeta”.

”Bilo je prelijepo ovih tjedana u Londonu. Upoznala sam puno ljudi, stekla divna prijateljstva. Sigurna sam da će mnogi doći u Hrvatsku na odmor i dala sam sve od sebe da svima približim našu zemlju. Nije mi žao ni zbog čega. Ovo mi je veliko životno iskustvo”, kazala je Katarina Mamić.

”Bila je prelijepa, vesela i uistinu je dala sve od sebe. Cijelo izaslanstvo iz Hrvatske ponosilo se njome i s guštom smo sve pratili. Katarini je ovo iskustvo koje nema svatko priliku dobiti i sigurna sam da će iz ovoga puno toga dobroga izvući”, rekla je Maja Vračarić, direktorica Izbora za Miss Hrvatske.

Foto: Boris Mataković/privatni album

Vijesti.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari