Izvor: Dubrovački dnevnik.net.hr

Sljedeće godine u Dubrovnik bi trebao uploviti kruzer na kojem će se organizirati vruće seksi zabave

Kako prvi donosi Dubrovački dnevnik, kruzer kompanije Azamara u Dubrovnik bi trebao uploviti 20. svibnja 2023. godine, naravno ako to epidemiološke prilike dopuste, a putovanje je namijenjeno isključivo svingerima. Tu bi se trebao zadržati jedan dan, nakon čega bi trebao krenuti prema Kotoru. Osim u Dubrovnik, kruzer će uploviti i u Šibenik, i to dan prije, a posjetit će i talijansku obalu, odakle će putovanje krenuti i završiti.

Radi se o putovanjima koje organizira meksička agencija ‘Original Group’ koja ima svoje svingerske resorte, ali i brodove na kružnim putovanjima koji djeluju pod brendom ‘Desire’, a namijenjeni su parovima koji u svoje seksualne odnose uključuju i druge osobe. Za Dubrovnik kažu kako je idealan za sve one koji ‘traže raj na zemlji’.

Putovanje će trajati od 18. do 25. svibnja 2023. godine, a cijene kabina u ovom trenutku se kreću od 5 tisuća do 30 tisuća dolara za dvije osobe.

Inače, brod je opremljen luksuznim sobama, bazenima, restoranima, barovima, prostorima u kojima se održavaju senzualne zabave i tematske večeri, ima i kasino, kao i spa i fitness centar, a moguće je unajmiti i fotografa koji će putnike fotografirati u destinacijama koje posjete.

Nije to prvi takav posjet Dubrovniku. Podsjetimo, kruzer je u dubrovački akvatorij uplovio i u rujnu 2015. godine te je sa sobom doveo 700 putnika. Kruzer je bio usidren kod Lokruma, a Dubrovčani su goste opisali kao imućne i pristojne. A nije ni na brodu baš sve moguće.

Iako se radi o slobodnom društvu, seks na javnim mjestima broda nije dopušten nego su putnici u tom slučaju obvezni povući se u intimu svojih soba. Na uzbudljivom putovanju se održavaju senzualne tematske večeri, performansi, partiji na bazenu, erotske radionice… Fotografiranje i snimanje područja broda na kojima gosti mogu odabrati ne nositi robu, kao što su sobe za spavanje, tzv. playroom i jedan od bazena, je strogo zabranjeno. Iza ponoći je potrebno stišati glazbu i poštovati kućni red, piše Dubrovački dnevnik.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari