NEOBIČNA PRIČA IZ VINOGRADCA

Video | KAO IZ BAJKE: Lisica Maša i vuk As su najbolji prijatelji! Njihova idila popularna je i na Tik Toku

Iako im je prirodno stanište divljina, a ne dvorište ili dnevna soba, lisica i vuk pokazuju još jednom kako je prijateljstvo moguće

Neobična, ali lijepa priča odvija su malom selu Vinogradci na istoku Hrvatske.

Selo je to koje postaje sve poznatije po svojim novim pitomim, a divljim stanovnicima, izvještava Marin Bilandžić za RTL Vijesti.

Više u VIDEOPRILOGU:

U domu obitelji Kunišinac nikada nije dosadno, jer društvo im prave dvije divlje životinje, lisica i vuk, koji su vrlo brzo osvojili simpatije svih. Nadaju se i filmskih kritičara.

“Na filmskom festivalu u Puli moći će se vidjeti naša mala filmska zvijezda Maša. Trebao je biti i vuk u filmu, ali još čekamo nešto da se odigra, pa ćemo vidjeti što će biti”, kaže Jasmin Kunišinac.

Baš je razigranog Asa odlučio posljednjeg udomiti.

“Ja sam oduvijek htio te neke divlje, egzotične životinje što nitko nema i eto tako smo vuka nabavili. Vuk sad ima nekih 40 do 50 kila, ma i više. Ne može ga se više ni podići”, rekla je Jasmina.

Osim na filmskom platnu, Maša i As zvijezde su i na društvenim mrežama.

“Oni su zvijezde i na Tik Toku, tamo imamo najviše pregleda. Bilo je i po Facebooku, ali više objavljujem na Tik Toku, tamo mi je zabavnije, ima ljudi iz cijelog svijeta. Imamo preko 200 tisuća pregleda. Bude 200-150, bude puno komentara”, kaže Jasmina.

Mada se u potpunosti udomaćila, Maša ipak još zna pokazati da je lukava kao prava lisica, ali i zaigrana.

“Sakrije ti nešto, ostaviš cigarete, ona ih sakrije. Ostaviš punjač od mobitela, ona ga izgrize. Ima još uvijek te neke svoje osobine po divljini”, tvrdi Jasmina.

Iako im je prirodno stanište divljina, a ne dvorište ili dnevna soba, lisica i vuk pokazuju još jednom kako je prijateljstvo moguće, kao u nekoj bajci, izvještava Marin Bilandžić za RTL Vijesti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari