LIJEPA TRADICIJA: U Opatiji i Lovranu se družile obitelji novorođene djece u 2016. godini

Društvo „Naša djeca“ Opatija organiziralo je tradicionalno zajedničko druženje obitelji novorođene djece u 2016. godini

Akcija pod nazivom „Čestitka DND-a Opatija roditeljima novorođene djece“ i ove je godine okupila stručnjake iz raznih grana koji su uputili korisne savjeti roditeljima za njegu i odgoj njihove djece.

Na druženju svoja kratka predavanja održale su nutricionistica dr. sc. Mihela Dujmović, patronažne sestra Ljeposava Kosanović i Maja Žepina, stomatologinje iz Dental studio Dentivo, pedijatrica dr. Suzana Surijan, a prisutne su pozdravili i opatijski gradonačelnik Ivo Dujmić i njegov zamjenik Fernando Kirigin.

Na lovranskom druženju koje je održano tjedan dana prije u općinskoj vijećnici, prisutne roditelje i njihovu djecu dočekali su zamjenik općinskog načelnika gsp. Branislav Petković i voditeljica Odsjeka za društvene djelatnosti gđa. Velinka Sušanj.

Događanja poput ovog izvrsna su prilika za razmjenu roditeljskih iskustava s drugim roditeljima novorođenčadi, ali i prilika za dobivanje stručnih savjete za odrastanje djece.

Sponzori oba događanja bili su Hipp Croatia d.o.o., Salvus Opatija i Dentalni studio Dentivo koju su osigurali poklon pakete proizvoda za njegu novorođenčadi.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views