Lovren dao dres gluhonijemoj ženi, a njezin sin plakao od sreće: ‘Osjećao sam tugu i radost’

‘Imam tu privilegiju i iznimnu čast da mogu druge ljude učiniti sretnima, jer kad su oni sretni i kad vidim osmijeh na licu, onda sam i ja sretan čovjek’

Hrvatska je u teškim vremenskim uvjetima u Osijeku pobijedila Wales 2:1 i tako zasjela na vrh ljestvice. A sada je otkriven jedan više nego zanimljiv događaj koji se zbio nakon utakmice.

Naime, hrvatski reprezentativac Dejan Lovren na Instagramu je podijelio jednu jako lijepu priču.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

Poslije utakmice u Osijeku, dao sam svoj dres jednoj ženi, koja je ponosna gluhonijema majka ovog prekrasnog dječaka na slici. Nakon što sam izašao i otišao prema busu, prišao mi je redar i rekao da me traži neka gospođa da mi se zahvali za dres. Uglavnom pustili su ih unutra, žena se zahvalila i na očima se vidjela sreća. U jednom trenutku se okrenem prema malom i krene odjednom plakat, pitam ga što je bilo, ne odgovara, pitam ga ponovno što je mali? Zašto plačeš? Odgovori on meni, plačem jer sam sretan…Kad je on meni to rekao osjećao sam tugu i radost u isto vrijeme, jer nekim ljudima male sitnice znače toliko puno da suze i same krenu, dok nekima ne može ni Bog ugoditi. Imam tu privilegiju i iznimnu čast da mogu druge ljude učiniti sretnima, jer kad su oni sretni i kad vidim osmijeh na licu, onda sam i ja sretan čovjek“, napisao je Lovren.
Vijesti.hr
Foto: Igor Kralj/PIXSELL/Dejan Lovren/Instagram

https://www.instagram.com/p/ByiIQmMlW0L/?utm_source=ig_embed

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari