"RAJ NA ZEMLJI"!

Na otoku Krku nalazi se bajkovita plaža koju zovu ‘Golden Bay’; Pogledajte zašto!

Foto: Screenshot/ Instagram/ Sigfrid Zylfi

Ljetna sezona je na vrhuncu, godišnji odmori su počeli pa su mnogi s kopna preselili na more

I ove godine ljeto provodimo na Jadranu jer nema boljeg od odmora uz opuštajući šum mora. Naša obala već se odavno pokazala kao top destinacija za ljetni odmor. Njeni gradovi i otoci skrivaju predivne plaže i čisto more koji su prava terapija za dušu i tijelo.

Golden Bay na otoku Krku

Osim onih poznatih i popularnih lokacija, daleko od gradske buke i vreve kriju se male uvale s predivnim šljunčanim i pješčanim plažama koje su prave skrivene oaze netaknute prirode i mira.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sigfrid Zylfi (@sigfrid_z)

Na takvim plažama uglavnom nema nikakvog sadržaja pa možete računati na potpuni zen, a jedino što će vam trebati je kupaći kostim i ručnik, prenosi Journal.hr.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Petra Skitnica © 👸🏼 (@skitnica)

Jedna takva uvala nalazi se na Krku, a zove Golden Bay. Točnije, Golden Bay samo je jedan od naziva za ovu rajsku plažu na zapadnoj obali otoka. Velo Čelo, Biškupići i Zlatna plaža – sve su to nazivi za ovu prelijepu šljunčanu uvalu koja se smjestila nekoliko kilometara sjeverno od Stare Baške.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 𝙺 𝚒 𝚖 🦋 (@kim.epn)

Zlatna plaža nešto je uistinu posebno. Nalazi se ispred visoke impozantne stijene gdje obitavaju bjeloglavi supovi. Tu si i dvije manje spilje pored same plaže.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Denis Terman (@denisterman)

Zbog velike strmine pješice nije moguće doći do nje pa je jedini pristup plaži brodicom, zbog čega je popularna među nautičarima.

Ovdje nema ugostiteljskih objekata niti ostalih sadržaja pa uživajte u miru, tišini i predivnom čistom zeleno-plavom moru, piše Journal.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari