NAČELNIKU PREKIPJELO: ‘Nema rezervacije plaže!’ Pokupio turistima sve ležaljke i ručnike…

Svi ručnici i ležaljke koji su se u datom momentu nalazili na tribunjskoj plaži, sada se nalaze u dvorištu općinske zgrade

Sigurno ste se, tijekom svog ljetovanja na Jadranu, barem jednom susreli s ružnim navikama turista da rezerviraju svoje mjesto na plaži, pogotovo u hladu.

Ta navika malo kome ne ide na živce, jer, koliko puta ste zbog bezobraznog “rezerviranja” hlada završili na suncu iako ste na plažu došli u ranu zoru?

Plaža “duhova” na Kvarneru: Praksa “rezervacije” mjesta na plaži ručnicima i ležaljkama nastavlja se i ovoga ljeta

Ovakva bahata praksa zadnjih je nekoliko godina eskalirala do te mjere da je postala više pravilo nego izuzetak. Pa sada, ako se želite navečer prošetati uz more i uživati u šumu valova, morate pripaziti, jer će vas umjesto romantične šetenje dočekati spoticanje po tuđim ležaljkama i ručnicima.

Kako bi spriječio daljnju nekulturu turista koji nisu nimalo osjetljivi prema drugima, tribunjski načelnik odlučio je uzeti stvari u svoje ruke.

Obišao je gradske plaže, i pokupio ostatak inventara koji su za sobom ostavili turisti. Svi ručnici i ležaljke koji su se u datom momentu nalazili na tribunjskoj plaži, sada se nalaze u dvorištu općinske zgrade gdje ih vlasnici u bilo kojem trenutku mogu doći pokupiti.

A isto je načelnik napravio i sljedeći dan, kada je na plaži bio već znatno manji broj ostavljenih ručnika koji “rezerviraju hladovinu”.

Upornost se izgleda isplati.
Vijesti.hr
Foto: Facebook

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari