NAGRADNA IGRA: Osvoji pametnu klupu za svoju Rijeku!

Narodni je u suradnji s tvrtkom QBen koja proizvodi pametne klupe pokrenuo akciju u kojoj daruju tri takve klupe nekom od slušatelja u različitim gradovima Hrvatske

Akciju su nazvali ‘Pametna klupa za pametni grad’ a ono što je izdvaja od ostalih nagradnih igara je to što slušatelji ne osvajaju klupe za sebe nego – za svoj grad!

Pametne klupe QBen Wave imaju:

• 4 USB punjača
• 2 bežična punjenja
• Internet 3G/4G
• LED rasvjeta

Zadatak slušatelja koji žele modernizirati svoj grad je da lajkaju ovu objavu na portalu Riječanin a potom u Facebook komentaru na FB stranici Narodnog ispod statusa objave fotografiju lokacije s objašnjenjem zašto bi se pametna klupa uklopila u njihov najdraži park, ulicu, šetnicu ili trg (fotku slobodno možete objaviti i u komentaru ove objave na FB Riječanin, ali u konkurenciji ste samo ako to učinite i ispod objave Narodnog).

Narodni će odabrati najzanimljiviju prijavu i ostvariti nečiju pametnu želju.

Evo rasporeda po danima kada će objavljivati FB statuse:

1. Prvi FB status 28.9.
2. Drugi FB status 5.10. + proglašenje prvog dobitnika
3. Treći FB status 12.10. + proglašenje drugog dobitnika
4. 19.10. proglašenje zadnjeg dobitnika

2. krug (druga prilika za osvojiti klupu) Drugi krug počinje u petak 5. listopada 2018. Tvoj zadatak je da do petka 12. listopada 2018. točno u podne u komentaru na novi Facebook status objaviš svoju sliku lokacije gdje bi volio vidjeti klupu i kratko objašnjenje zašto je baš tu potrebna pametna klupa.. 3. krug (treća prilika za osvojiti klupu) …

Slušatelji ne osvajaju nagradu samo za sebe, nego za svoj grad – traži se netko tko želi napraviti nešto da njegov dio grada bude ljepši i pametniji!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari