“NAJLUĐI” ŠATOR: Maškarani centar Kastav i ove subote “pucat će po šavovima” uz Night Express, Reaktivu i Decibele!

Nakon dvije subote lude zabave, maškare u Kastvu i 1. veljače garantiraju zabavu do jutra

Sljedećeg vikenda, 1. veljače, u Maškarani centar Kastav dolaze Night Express, Reaktiva i Decibeli! “Decibeli će potpaliti vatricu, Reaktiva će vas dobro zagrijati i Night Express će vas rasplamsati do kraja!”, obećavaju organizatori.

Inače, “Maškarani tanci” u Kastvu ove godine traju pet vikenda a održavaju se u šatoru odmah uz kastavsku dvoranu.

“Okupili smo najbolje izvođače našeg kraja, kao što su Koktelsi, Mauro Staraj & La Banda, Alen Vitasović, Night Express i mnogi drugi. Nudimo prave fešte, prihvatljive cijene ića i pića te zanimljive nagrade brojnih sponzora”, ističu organizatori.

Cijena ulaznice je 29 kuna po osobi uz medicu gratis, a u slučaju grupnih dolaska gosti ostvaruju popust. Maškarane skupine od 40 + ljudi imaju besplatan ulaz u šator,uz obaveznu najavu u inbox na Facebook profilu Maškarani centar Kastav..

U maškaranom centru radi i velika kuhinja s domaćim pusnim delicijama, a najbolje maske nagrađuju se zahvaljujući brojnim sponzorima. Ukupni maškarani fond za nagrade ove godine iznosi 15.000 kuna!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari