Na KnockOut Snow Closingu najveće zvijezde 90-ih – Vesna Pisarović  i Minea!

Sedmo izdanje najuzbudljivijeg skijaško-glazbenog oproštaja od zime održat će se u terminu od 6. do 8. ožujka 2020. u Kranjskoj Gori

KnockOut Snow Closing je najveće zatvaranje skijaške sezone u Kranjskoj Gori na koje putuje više od tisuću mladih iz cijele Hrvatske!

KnockOutovci će i ove godine uživati u ljepotama Kranjske Gore te odličnom provodu uz dnevne i noćne partyje.

Nakon skijaških avantura goste čeka red partijanja uz odličan glazbeni program!

(FOTO) MLADI RIJEČANI “ZATRESLI” KRANJSKU GORU: Pogledajte kako su uz Vitasovića i Grašu zatvorili skijašku sezonu!

U pitanju je najbolji line-up do sada jer goste ove godine čeka vrhunska zabava uz jedne od najpopularnijih pjevačica hrvatske glazbene scene 90-ih godina. Ove će godine na KnockOut Snow Closingu nastupati Vesna Pisarović i Minea, najveće zvijezde 90-ih koje će vas svojim hitovima vratiti u zlatno doba hrvatske zabavne glazbe!

Zbog velikog interesa za KnockOut Snow Closing organizatori su odlučili proširiti  ponudu smještaja. Smještajni kapaciteti KnockOut Snow Closinga se nalaze u Kranjskoj Gori, u neposrednoj blizini skijaških staza te u obližnjim naseljima Podkoren i Gozd Martuljek.

Ako ne želiš propustiti nezaboravne skijaške avanture, vatrenu atmosferu i zlatne hitove devedesetih, prijavi se što prije i budi dio KnockOut Snow Closinga – http://www.knockoutsnowclosing.eu/

Vidimo se na KnockOut Snow Closingu!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari