Ovo je riječki policajac koji je Zlatku Daliću za sreću darovao svoju službenu kapu!

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Policajac Damir Ribarić, pripadnik prometne policije Rijeka, na pripremama hrvatske nogometne reprezentacije prije odlaska na Svjetsko nogometno prvenstvo izborniku Zlatku Dalicu za sreću je darovao svoju službenu kapu

Više u VIDEOPRILOGU IZNAD!

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

O tome je izbornik hrvatske nogometne reprezentacije za Jutarnji ispričao sljedeće:

„Došli smo u Opatiju, a policajac koji je bio u osiguranju skinuo je svoju kapu i dao mi je. Rekao mi je: ‘Kad je Ćiro u Francuskoj imao kapu onog žandara, neka vi imate kapu hrvatskog policajca’… Kapa je kod mene u sobi, nisam šoumen poput Ćire da je nosim. Moram ga pronaći kad se vratimo i darovati mu dres. Ovim ga putem pozivam da mi se javi. To mi je baš sad u sjećanju’ – rekao je Zlatko Dalić.

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Nismo previše sujeverni niti uvjereni u amajlije, “čaranje” i slične stvari, ali tko zna – možda je baš i riječka kapa na neki svoj čudnovat način, prenošenjem nekog svog pozitivnog značenja i pozitivne “energije”, pridonijela veličanstvenom uspjehu hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Rusiji!

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari