RADOST, SMIJEH I DRUŽENJE: Pogledajte kako je jučer bilo na Dječjoj karnevalskoj povorci u Opatiji!

Foto: Borna Ćuk

Dječji karnevalski korzo u sklopu Karnevala Opatija održan je u nedjelju 21. put uz dvije tisuće malih sudionika i tisuće gledatelja

Godinama je Dječji karnevalski korzo u sklopu Karnevala Opatija jedan od vrhunaca maškaranih svečanosti, a tako je bilo i ove godine.

Satima prije početka maškarane povorke koja se od 13 sati kretala Ulicom Maršala Tita od Tržnice do Slatine na svim prometnim pravcima prema Opatiji vladala je velika prometna gužva jer su mnogi iz pravca Rijeke odnosno Istre željeli doći i sudjelovati, ili samo gledati male maškare koje su se mjesecima pripremale za defile.

Bila je to pravi spektakl! Likovi iz crtića, princeze, kauboji, Egipćani…, njih oko dvije tisuće iz tridesetak grupa, šetali su glavnom opatijskom ulicom praćeni budnim pogledima oduševljenja i odobravanja. Spektakl je to kojeg nijedno dijete iz povorke ne zaboravlja nikada, a ponos i sreću na licima roditelja, baka, djedova… također ništa ne može premašiti.

Sve je pratila i dječja gradonačelnica Lea Leonarda Pašić kojoj je vlast jučer prepustio pusni gradonačelnik Opatije Duško Jeličić Dule.

U zabavnom programu sudjelovali su grupa Zastoj, Mario Lipovšek Battifiaca, Dražen Turina Šajeta grupa Colonia, a program su vodili Ivan Dorian Molnar i Josip Krmpotić.

Fotografije je snimio Borna Ćuk, a još mnogo njegovih fotografija s Dječjeg karnevalskog korza možete pogledati OVDJE.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari