Riječani željni plesa! Na sinoćnjem plesnjaku u HKD-u plesali mladi i stari

U velikoj auli HKD-a na Sušaku, sinoć su započele plesne večeri za građane pod nazivom “Svi marš na ples!/plesnjak”, koje bi trebale postati redoviti mjesečni događaj u gradu.

Sama ideja i realizacija je vrlo dobro zamišljena i prezentirana već sinoćnje prve večeri održavanja. Izbor glazbe, s obzirom na veliki broj posjetitelja različitih dobnih kategorija bio je pomno odabran.

Čulo se sinoć popularnih disco uspješnica iz 70.-ih i 80.-ih godina prošlog stoljeća, rock n rolla, soula, popa i ostalih poznatih melodija uglavnom iz prošlog stoljeća koje i mladi i stariji vrlo dobro znaju.

Broj posjetilaca prve večeri  povećavao se iz minute u minutu što daje za očekivati dobru i još veću posjećenost ovom događanju u budućnosti.

Jedno je sigurno, Riječanke i Riječani jedva su dočekali ovakva događanja u gradu, željni su mjesta za ples i dobre atmosfere koje je sinoć bilo u izobilju!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari