Rijeka dobila prvi gluten free lokal u Hrvatskoj – „Rica Gluten Free“

Novo gluten free mjesto nosi naziv „Rica Gluten Free“ i nalazi se u Rijeci u Verdijevoj ulici

Otvoren je prvi gluten free lokal u Hrvatskoj – „Rica Gluten Free“. Nalazi se u Rijeci u Verdijevoj ulici.

„Naša briga i nastojanje da inovacijom i razvojem pomognemo osobama s posebnim prehrambenim potrebama rezultirala je novim uspjehom u našoj misiji. Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo novootvoreni degustacijsko/prodajno/edukacijski centar – RICA Gluten Free, u Verdijevoj ulici u samom centru Rijeke.“, stoji u priopćenju investitora.

Jedinstveno mjesto oduševiti će mnoge ljubitelje zdrave prehrane, a posebno one koje iz zdravstvenih razloga imaju potrebu za posebno prilagođenom prehranom bez glutena. Rica Gluten Free mjesto je gdje će biti moguće ostvariti kupnju svih vrsta pekarskih, slastičarskih i smrznutih gluten free proizvoda, degustirati nove proizvode te konzumirajući razna jela educirati se o novostima i trendovima iz bezglutenskog svijeta.

gluten-free2

„Posvećenost zdravlju iziskuje trajnu brigu i podizanje vlastitih standarda te stoga dijelimo svoju misiju sa svim bezglutencima i onima koji brinu o svojem zdravlju, pretvorivši svoj lokal u mjesto koje će imati i edukativnu funkciju, u vidu raznih radionica, predavanja i prezentacija u kojima ćemo ugostiti autore renomiranih bezglutenskih kuharica i knjiga.“, dodaje se u priopćenju javnosti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari