OTVORENA OPATIJSKA „LEDENA ČAROLIJA“ Klizači došli na svoje, u utorak kliže i Sveti Nikola!

Opatija možda nema zaleđeno jezero, ali već petu godinu ima svoj kutak urbane adventske idile

Jučer je na Ljetnoj pozornici pred više od petsto posjetitelja otvorena još jedna „Ledena čarolija“ uz nastup tridesetak Štrumpfova, Flinstonesa, pingvina s Madagaskara, Zvončice, pačića i mnogih drugih likova iz zagrebačkog Klizačkog kluba Medo.

Iako je većina s užitkom pratila skladne pokrete nad klizavim tlom spontanim aplauzima ne krijući oduševljenje, bilo je i onih koji u zimskim radostima uživaju aktivnije pa su već polovicom izvedbe zauzeli pozicije pred blagajnom željno iščekujući svoj par klizaljki na pultu.

3-12-ledena-carolija

Premda je već dan ranije bilo moguće klizati, a i vrlo posjećena „prva večer“ na opatijskom klizalištu uz koncert klape Nevera najavljuje izvrstan prosinački „štimung“, možemo reći kako je službenim „rezanjem vrpce“ pred blještavu i bajkovitu klizačku izvedbu mladih zagrebačkih klizača nastavljena, sada već petogodišnja tradicija svojevrsnog blagoslivljanja opatijskog klizališta.

ledena-carolija-2

Bogat program ovogodišnje „Ledene čarolije“ nastavlja se već u nedjelju kada će za posjetitelje glazbu puštati DJ Ivo Heder, a već u utorak ponovo na svoje dolaze najmlađi jer ni ove godine Ljetnu pozornicu neće zaobići Sveti Nikola.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari