Novi riječki street food ‘Crobasa’ nalazi se na adresi Pod Kaštelom 6, blizu Katedrale sv. Vida
U Rijeci je danas otvoren novi street food ‘Crobasa’, jedini ovakav koncept street fooda na tržištu koji kreće upravo iz Rijeke.
Prije svega, nude kobasice iz vlastite proizvodnje, s mesom domaćih OPGeova bez bilo kakvih umjetnih dodataka i boja.
Kobasice peku na roštilju a nude i specifične priloge poput palente na roštilju.
Radno vrijeme ‘Crobase’ je od 10-20 sati, subotom od 11 do 21 sat. Krajem tjedna imat će i dostavu putem Wolt aplikacije.
“Naše kobasice stvaramo u vlastitoj proizvodnji isključivo od sirovina hrvatskih farmi i dobavljača. Kobasice proizvodimo od čistog mesa, bez dodataka bilo kakvih pojačivača okusa i boja. Zato proizvodnju i radimo svakodnevno, upravo kako bi osigurali kvalitetu i svježinu što se zapravo osjeti već prvim zalogajem i naše kobasice čini ekskluzivnim.”, ističu iz riječke ‘Crobase’.
Ne preostaje nam drugo nego provjeriti njegove navode i probati njihove sendviče, kobasice, salate i priloge. Već sami nazivi potiču apetit – BURRITO BASA, ROŠTILJ BASA, LJUTA BASA, EKSTRA SIR BASA, ISTARSKA BASA…
U dogovoru s Davorom iz ‘Crobase’ čitatelje nagrađujemo s 2×2 unikatna sendviča po vašem izboru.
Sve što trebate učiniti je lajkati i podijeliti objavu o Crobasi na facebook profilu Riportal te u komentarima te objave označiti/tagirati prijatelje s kojima ćete na sendvič!
Dobitnike ćemo u komentaru iste facebook objave objaviti u petak navečer!
UPDATE: SRETNICI koji se mogu počastiti u Crobasa s prijateljem ili prijateljicom su Mateja Ninković i Leon Sklizovic. Dobar tek!
Svima hvala na sudjelovanju i ugodan vikend