U SUBOTU 5. MORSKI PAS: Pozivaju se svi vlasnici pasa na humanitarno „morsko“ fotografiranje svojih ljubimaca!

U subotu 27. kolovoza ponovno se tijekom cijeloga dana družimo sa svim vlasnicima četveronožaca koji vole more, društvo i dobru fotografiju

I petu godinu zaredom skori kraj ljeta obilježavamo tradicionalno – uz Morskog psa! Ovoga se vikenda, točnije u subotu 27. kolovoza ponovno tijekom cijeloga dana družimo sa svim vlasnicima četveronožaca koji vole more, društvo i dobru fotografiju. Već poznati humanitarni pseći event održat će se na psećoj plaži Brajdica.

Morski pas 1

Uz profesionalno oko Petra Fabijana, velikog zaljubljenika u fotografiju i more te uz neumorne volontere udruge za zaštitu životinja „Traži se prijatelj“, i ove će godine Brajdica biti puna morskih pasa spremnih za poziranje. Dok neki njuškom ispod površine ne izlaze iz mora, drugi manje sigurni ove godine svoju priliku za druženje i fotografiranje imaju i na sigurnom kopnu. Peti je rođendan ove humanitarne akcije samo dokaz dobre zabave i dana za pamćenje za sve ljubimce i njihove ponosne vlasnike.

Zašto Morski pas?

Jer će to biti subota u kojoj će svaki četveronožac imati svojih pet minuta ispred objektiva profesionalca koji će uhvatiti njegovu pravu prirodu, kako u moru, tako ove godine i na kopnu. Svojim sudjelovanjem utječu na rad Udruge za zaštitu životinja “Traži se prijatelj” koja se na području grada Rijeke brine o napuštenim životinjama. U znak zahvale i za uspomenu na ovo druženje, svaki vlasnik dobiva fotografiju svojega ljubimca.

Morski pas 5

Kako sudjelovati?

Dobrodošli su svi, svih vrsta, veličina i boja, u vremenu od 9 do 20 sati. Pauza za ručak postoji i ona je od 13 do 15 sati, a nakon toga se kreće dalje.
Prilikom dolaska dočekuju Vas volonteri kod kojih se, uz donaciju u iznosu od 35 kuna, prijavljuje za fotografiranje. Bira se more ili kopno, sve ovisno o željama dotičnog modela. S dobivenim kuponom u fotografskom studiju „Kurti“ u Starom gradu i na Zametu podižu se fotografije (dimenzije: 15×20 cm).

morski_pas_cover_2016

Gdje?

Šljunčana plaža za pse „Brajdica“ – opremljena klupom, košaricom za otpad, tekućom vodom, slavinom, tušem i crijevom za pranje pasa. Pristup do plaže moguć je cestovnim i pješačkim putem – stubištem do Šetališta XIII. divizije.

Morski pas 4

Kada?

Subota, 27. kolovoza 2016.
U koliko sati? Od 9:00 do 20:00 sati, s pauzom od 13:00 do 15:00 sati

Tko?

Svi vlasnici koji sa svojim ljubimcima, velikima i malima, žele provesti vikend uz more i dobro društvo, humanitarni doprinos i još sve to ovjekovječiti jedinstvenim fotografijama.

Kotizacijom od 35 kuna i kupnjom tombola sudjelujete i podržavate naš rad kako bismo i dalje u Vaše ime mogli pomagati napuštenim i bolesnim životinjama.

Pozivamo sve ponosne vlasnike da ne propuste ovu priliku i pokažu svima kakvog morskog psa imaju pored sebe!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views