(FOTO, VIDEO) Riječani iz plesnog centra K2K u samom vrhu na svjetskom natjecanju “Dance Star”!

Riječanka Nina Jugo, prošlogodišnja finalistica Supertalenta i Leon Di Giorgi iz riječkog plesnog centra K2K, osvojili su odlično 3. mjesto na svjetskom plesnom natjecanju DANCE STAR

“Dance Star World Finals” okuplja plesače iz 22 zemlje, a riječki dvojac se između 7 tisuća natjecatelja borio za prestižnu titulu najboljih na svijetu. Natjecanje se održalo u Poreču, od 22. do 26. svibnja ove godine.

Nina i Leon predstavili su se koreografijom Miloša Isailovića iz Beograda, u kategoriji duo senior\contemporary modern sa kojim su bili predstavnici Hrvatske.

Sa visokim bodovima međunarodnih sudaca izborili su svoj povijesni nastup i jedini iz Hrvatske ušli su u Top 20 koreografija cijelog svijeta.

Gala night održavala se kao završnica Svjetskog prvenstva gdje su sudjelove  – Južnoafrička republika, Filipini, Austrija, Njemačka i Češka.

 

 

Riječki duo pod nazivom “5 thing i hate about you” u prepunoj Žatici u Poreču osvojio je 3.mjesto te se okitio medaljom.

Osim trećeg mjesta u Top 20 iz cijelog svijeta, okrunili su se i titulom svjetskih prvaka u kategoriji contemporary modern.

 

Tih pet dana za njih dvoje sigurno će ostati u dugom i lijepom sjećanju. Možemo slobodno reći kako je ovo kruna njihovog rada i discipline.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari