(FOTO, VIDEO) Sve je spremno za Picnic 2, vrata Guverova vrta otvorena od 16 sati!

Danas počinje trodnevni Festival craft piva i roštilja “Picnic 2”. Čeka vas dobra glazba, pivo, burgeri te popularni beerpoing!

Nastavak je to prošlogodišnjeg prvog izdanja manifestacije koja je u dva dana privukla 4 tisuće posjetitelja. Za razliku od prošlogodišnja dva dana eventa, ove godine će festival trajati tri dana i to danas do 2. lipnja, na predivnom prostoru parka Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja Rijeka – Guvernerove palače, a posjetiteljima će ponuditi uživanje u vrhunskom craft pivu te zalogajima u pripremi majstora roštilja.

Bit će to izvrstan spoj ambijenta i uživanja u pivu poznatih craft pivara te gastro delicijama, ali i u bogatom zabavnom programu. (OVDJE)

Kako možete vidjeti i na našim fotografijama i videu, sve je spremno za Festival! Postavljeni su štandovi, pozornica, dopremljene bačve i bačve pive – vama preostaje jedino odabrati termin dolaska!

I naravno, uživati u svemu ovome!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari