(FOTO & VIDEO) U ČETVRTAK NA MOLO LONGU: Obilježite Međunarodni dan joge vježbajući uz more

Međunarodni dan joge i ove godine će se godine u Rijeci obilježiti prigodnim prezentacijama te zajedničkim vježbanjem svih prisutnih građana.

Datum 21. lipnja od strane Opće skupštine Ujedinjenih naroda proglašen je Međunarodnim danom joge uz rekordnu potporu od čak 177 zemalja svijeta, među kojima je i Republika Hrvatska.

Međunarodni dan joge u našem gradu obilježit će se ovaj četvrtak 21. lipnja 2018. godine pod pokroviteljstvom Veleposlanstva Republike Indije u Hrvatskoj i Grada Rijeke,  projekta Rijeka – zdravi grad i nacionalnog programa Živjeti zdravo, a u organizaciji Udruge `Joga u svakodnevnom životu` Rijeka.

Obilježavanje ovoga značajnog datuma u Rijeci održat će se na poznatoj šetnici Molo longo s početkom u 8 sati ujutro.

Obilježavanjem Međunarodnog dana joge Rijeka se pridružuje svim većim gradovima u Hrvatskoj i svijetu.

U Rijeci se joga prakticira po sustavu ‘Joga u svakodnevnom životu’ više od 25 godina, a u Hrvatskoj više od 30 godina. Više tisuća građana Rijeke i okolice upoznalo je blagodati vježbi joge. Vrijedno je spomenuti da udruga `Joga u svakodnevnom životu` Rijeka već šestu godinu zaredom sudjeluje u projektu ‘Rijeka-zdravi grad’ besplatnim vježbama za osobe starije od 50 godina i studente.

Također već treću godinu zaredom je svojim projektom Vježbajmo `Jogu u svakodnevnom životu` za zdravi grad uključena i u programe u zdravstvenoj zaštiti i socijalnoj skrbi Odjela gradske uprave za zdravstvo i socijalnu skrb.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari