(FOTOGALERIJA) MODNI SPEKTAKL: Sinoć riječka publika na dragim nam stepenicama uživala u novim modnim kreacijama

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Održane su 12.Riječke stepenice – Nikolina Miletić nakon poroda pojavila se opet na modnoj pisti, Vedrana Linardić ljepša nego ikad!

Dvanaesto izdanje najljepšeg ljetnog modnog eventa 12. Riječke stepenice i jednog od najvećih u Hrvatskoj predstavilo je najinteresantnije od kolekcija za nadolazeću jesen/zimu.

12 velikih modnih revija ispred Grand hotela Bonavia oduševilo je brojne Riječane i turiste koji su za kraj ljeta uživali u modnim trendovima.

Miss Universe Mia Pojatina, Ivana Mišura, Barbara Filipović i Ivana Delač (Foto: Josip Čekada)
Daniela Gračan i Edvin Liverić

Na 12. Riječkim stepenicama predstavili su se Vesna Pretković/ Sposa, Anja Stehlik, Antonela Gregorović/ Showroom Antonela, Biba vjenčanice, Jeordie’s, Ingrid Rojc, Eni Slosar/Kayra design , učenici Trgovačke i tekstilne škole Rijeka, a od modnih dodataka Ghetaldus Rijeka i hrvatski brand La Tramp-eko paper bag.

Nikolina Miletić Minovska i Vlado Minovski

Ostvarena je suradnja direktorice projekta Ivane Delač sa kreatorima Udruženja obrtnika pa su se pod njihovim pokroviteljstvom predstavili: krojački obrt Stopica, Butik Rival koji ove godine slavi dvadeset godina svog poslovanja, krojački salon Dajana , Cro design studio te krojački obrt Botun.

Vaterpolist Ivan Krapić s djevojkom Mateom

Za frizure i šminku bili su zaduženi stilisti Perman Experience, Paola Peček, Patrizia Jaklin i Iva Peradenić.

Program su vodile Ivana Bilen i Ivana Delač u izravnom televizijakom programu, a revije su nosili Miss Universe Hrvatske 2018. Mia Pojatina, Miss Hrvatske 2017. Tea Mlinarić i nekadašnje hrvatske Miss Universe Ivana Mišura i Barbara Filipović, Vedrana Linardić , te Nikolina Miletić Minovska kojoj je ovo prva revija nakon rođenja sinčića , Radovan Stošić, Stiven Razmilić te brojni drugi.

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Unutar programa na VIP terasi brojni poznati gosti poput Danijele Gračan, Edvina Liverića, Ronalda Brausa, Nikoline Tomljanović javljali su se uživo u tv prijenos kako bi prokomentirali revije i rekli nešto o svom stilu odijevanja.

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

After party u Teatro lounge baru trajao je do dugo u noć.

Iako je bilo najavljeno pogoršanje vremena, topla ljetna noć bila je čini se posljednji dašak lijepog vremena i ljetne sparine.

Foto: Josip Čekada

Ema Gračan i Daniela Gračan
Photo: Nel Pavletic/PIXSELL
Photo: Nel Pavletic/PIXSELL
Photo: Nel Pavletic/PIXSELL
Photo: Nel Pavletic/PIXSELL
Photo: Nel Pavletic/PIXSELL
Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari