(FOTOGALERIJA) NOĆENJE 1300 EURA! Pogledajte fotografije iz prvog hrvatskog hotela s 5 plus zvjezdica

Ukupni iznos investicije s današnjim danom zaokružen je na – 700 milijuna kuna

Kamere RTL-a prve su ekskluzivno snimile unutrašnjost najskuplje sobe/apartmana luksuznoga Grand hotela Park u Rovinju, prvoga hotela u Hrvatskoj s pet plus zvjezdica.

Kako javlja reporter RTL-a Boris Mišević, noćenje s doručkom u sobi od 178 četvornih metara stoji čak – 1300 eura!

Po arhitekturi i dizajnu interijera, koji potpisuje studio Lissoni iz Milana, ovaj hotel je više nego poseban.

Riječ je o daleko najvećoj pojedinačnoj privatnoj turističkoj investiciji u Hrvatskoj. Ukupni iznos investicije s današnjim danom zaokružen je na – 700 milijuna kuna.

Hotel je10-ak minutak šetnje udaljen od povijesne jezgre Rovinja. Nadvisuje novu šetnicu i obnovljenu marinu te nudi prekrasan pogled na baroknu baziliku sv. Eufemije s jedne strane i stoljetnu park-šumu s druge.

Hotel ima 209 luksuznih soba i suitea. Bazenski kompleks obuhvaća površinu od 2228 četvornih metara, odnosno uključuje tri bazena, teretanu, prostor za sunčanje i bar. Za razliku od bilo kojeg bazena u okrugu, sportski se bazen iz unutrašnjeg prostora proteže u vanjski gdje možete uživati u suncu i spektakularnom pogledu na stari grad Rovinj.

Hotel će službeno biti otvoren 29. svibnja.
Vijesti.hr
Foto: Boris Mišević/RTL

Više u VIDEOPRILOGU:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari