ZA RIJEČANE SA SLUHOM! U Palachu ovoga mjeseca naučite sve o miksanju zvuka i  ozvučenju instrumenata

“Močvarine putujuće radionice audio inženjeringa” projekt je Udruženja za razvoj kulture (URK) koji se provodi kroz platformu ‘Clubture’.

Cilj projekta je upoznati polaznike s osnovama tonskog posla i prenijeti im praktično znanje s kojim će kroz vrijeme i sami biti u mogućnosti odrađivati osnovne tipove posla, a potencijalno i više od toga. Tako će polaznici imati priliku naučiti osnove ozvučenja instrumenata, miksanja, spajanja opreme, teorije zvuka i slično.

Voditelj radionica je Filip Pacak, tonski tehničar kluba Močvara u Zagrebu i voditelj/koordinator tehnike u Pogonu – Zagrebački centar za nezavisnu kulturu i mlade. Završio je preddiplomski studij na SAE Instituteu u Ljubljani te je radio na raznim vrstama tonskog posla. Uspješno vodi radionice već 2 godine, a sada dolazi i u Rijeku, 17., 18. i 19. svibnja u Omladinski kulturni centar Palach, gdje će se radionice održavati.

Teme radionica su: teorija zvuka, percepcija zvuka, osnovna audio oprema – konzole, mikrofoni, kablovi, pojačala, razglas i drugo, spajanje opreme, akustika i miksanje – studijsko i uživo/koncertno. Teme koje se prolaze uključuju i praktični rad.

Radionice su besplatne, a prijave se zaprimaju na mail info@distune.org

U e-mailu je potrebno trebate navesti svoje ime i prezime, mail i iskustvo.

Broj polaznika ograničen je na 15 osoba.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja