(FOTOREPORTAŽA) KAKVA BAJKA! ‘Grad Djeda Mraza’ – nova atrakcija opatijskog adventa

Disneyevom glazbeno plesnom predstavom ‘Aladin’ koja se održala sinoć u Grand hotelu 4 opatijska svijeta svečano je otvoren ‘Grad Djeda Mraza u Milenij hotelima’

Za novu adventsku atrakciju u organizaciji Milenij hotela tražila se ulaznica više te je gotovo stotinu pedeset mališana i njihovih roditelja uživalo u predivnim melodijama i plesnim interpretacijama iz poznatog mjuzikla ‘Aladin’.

Foto Luigi Opatija, Milenij hoteli, Otvorenje Grada Djeda Mraza 2016, Predstava Aladdin
Foto Luigi Opatija, Milenij hoteli, Otvorenje Grada Djeda Mraza 2016, Predstava Aladdin

Mališani su zajedno s roditeljima sa zanimanjem do kraja pratili radnju i uživali u predivnim kostimima svih likova iz predstave, a na kraju ih pozdravili dugim pljeskom uz druženje i fotografiranje pored bajkovite scenografije.

Prava euforija zavladala je dvoranom kada se na kraju pojavio Djeda Mraz i pozvao sve mališane da ga posjete u njegovom službenom opatijskom uredu. Svi zajedno krenuli su u obilazak ‘Grada Djeda Mraza’ u impresivno uređeni prostor koji se nalazi u kongresnom centru Tamaris.

Foto Luigi Opatija, Milenij hoteli, Otvorenje Grada Djeda Mraza 2016, Predstava Aladdin

Ogromni polarni medvjed, simpatični pingvini, veliki sobovi koji se kreću i pjevaju božićne pjesme oduševili su već na prvi pogled, a uz snježnu stazu i male snjegoviće na granama se našlo i nekoliko snježnih sova koje su mudro i pažljivo pratile oduševljene goste.

Omiljeni ‘Djedica’ u svom prirodnom ambijentu pozdravljao je i strpljivo se fotografirao sa svima, a mogli su se čuti i pozitivni komentari oduševljenih mališana i roditelja koji kao da su zakoračili u svijet bajki.

Foto Luigi Opatija, Milenij hoteli, Otvorenje Grada Djeda Mraza 2016, Predstava Aladdin

Na ulazu u sobu Djeda Mraza nalazi se i njegov poštanski sandučić s porukom da mu djeca obavezno ostave svoja pisma i novogodišnje želje, a scenografiju uz predivan bor i njegovu fotelju čini i ručno izrađeni kamin. Njegov prozor uređen je lijepim šarenim lampicama, a pogled iz sobe seže na snježne padine Sjevernoga pola.

Toliko je detalja koji privlače pažnju – biblioteka, zapakirani darovi po cijeloj sobi, kaput i kapa Djeda Mraza, drva za ogrjev, njegova božićna odjeća… Djecu su u Gradu Djeda Mraza dočekali i njegovi vilenjaci koji će mu tijekom cijeloga prosinca asistirati u pripremi svih darova.

otvorenje-grada-djeda-mraza-10

Što nas još sve očekuje u Gradu Djeda Mraza najavila je i Ranka GIsmondi, event manager Milenij hotela:

‘Predstave u Gradu Djeda Mraza namijenjene su kako lokalnom stanovništvu tako i hotelskim gostima pa je i program koncipiran kako bi se u njemu našlo za svakoga ponešto. Mini mjuzikl ‘Aladin’ održan je na engleskom jeziku, dok će predstava ‘Ljepotica i zvijer’ 17.12. biti održana na hrvatskom jeziku. Što se tiče predstave ‘I Love Disney’ koja se održava 10.12., radi se o interaktivnoj predstavi u kojoj Disneyevi likovi zabavljaju mališane na način da i oni sami sudjeluju u predstavi te mogu postati neki od omiljenih likova.’

otvorenje-grada-djeda-mraza-11

Ulaznice za sve predstave mogu se kupiti na recepciji hotela Continental (+385 51 278 000) po cijeni od 25 kn, a ulaz na kreativne radionice je besplatan uz obaveznu prethodnu najavu. Programi su namijenjeni djeci starijoj od 3 godine.

otvorenje-grada-djeda-mraza-5 otvorenje-grada-djeda-mraza-8 otvorenje-grada-djeda-mraza-7 otvorenje-grada-djeda-mraza-6 otvorenje-grada-djeda-mraza-9

otvorenje-grada-djeda-mraza-12

Foto: Foto Luigi

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari