SLAVNA IMENA

Craft & Grill Festival Rijeka: Otkrivamo tko predvodi street food ekipu na velikom riječkom festivalu!

Prošlog tjedna otkriveno je kako će Rijeka dobiti veliki street food festival, a sada su organizatori odlučili otkriti tko će sve sudjelovati te kada i gdje će se najavljeni festival održati

Kao što je i objavljeno, Craft & Grill Festival Rijeka, koji će se održati na Trgu 128. brigade HV, ugostit će neke od najpoznatijih hrvatskih chefova, a sada je poznato da će uz Ivana Pažanina na festivalu sudjelovati i Mate Janković!

Osim dvoje renomiranih chefova koji će zasigurno oduševiti posjetitelje, na festivalu će svoje kulinarske vještine prezentirati jedni od najpopularnijih hrvatskih street foodera – Picnic mingle & fun.

Također, predstavit će se i ekipa Capra – Istrian Street Fooda koji već samim nazivima svojih jela, poput Boškarin, Žgvacet, Tagliata od bifteka i Veli Jože budi maštu svih gurmana.

Još deset dana

Od 22.04. pa sve do 08.05. posjetitelji festivala moći će uživati u street food priči obogaćenoj raznovrsnom ponudom domaćih craft pivovara. Hrvatska craft scena nikad nije bila raskošnija, a na njoj trenutno djeluje oko 100 craft pivovara.

Na festivalu čiji je cilj promocija domaće proizvodnje predstavit će se neke od najpopularnijih pivovara poput jedine riječke craft pivovare – King’s Brew, zatim Varionica – jedna od prvih hrvatskih craft pivovara te najnovija domaća craft pivovara – Saperlot.

Osim respektabilne gastro ponude, posjetitelji će moći uživati i u scenografski atraktivnom street food konceptu, live nastupima, pivskim kvizovima u režiji Domagoja Jakopovića – Ribafisha te show cookingu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari