NOĆNA PATROLA

Klubovi su sinoć, nakon 603 dana, ponovo bili krcati! Pogledajte kako se slavio povratak u ‘staro normalno’

Od svih mjera koje su popustile, za mlade je ipak najvažnija ona da napokon, mogu partijati do jutra. RTL-ova noćna patrola provjerila je kako je to izgledalo u Zagrebu. Pogledajte video!

Pjesma kaže 365 dana, no mladi partijaneri na dulje radno vrijeme kafića i klubova čekali su čak 603 dana. Noćas se u ponoć nisu palila svijetla za razlaz, jer tada je tek počinjala najbolja zabava. U ovom zagrebačkom klubu sada se pleše do 4 ujutro.

“Falilo nam je ovo. Muzika je čudo, ovo nam je svima trebalo. Napokon da se malo družimo, da budemo sretni i zaboravimo na probleme i to je to”, rekla je Zagrepčanka Marita. 

“Ja sam najzadovoljnija osoba na svijetu! Nedo bog da to više ikad uvedu. Ikad!”, rekla je Dorotea iz Vrbovca.

“Nikad sretniji! Do sad smo se samo skupljali po kućama, sad možemo ko prije po klubovima, tak da top! Odlično!”, komentirao je Patrik iz Velike Gorice.

Sreću ne kriju ni ugostitelji koji već duže vrijede napominju kako je njihova industrija najviše pogođena mjerama. Popuštanje su jedva dočekali, no priznaju da će im biti malo neobično raditi do jutra.

“Mislim da su posjetitelji zadovoljniji jer mi smo se dosta i navikli na ovo. Treba se sad naviknut na ovo radno vrijeme, ostat budan do ranih jutarnjih sati, ali sve će nam to uskoro doći kao normalno, zadovoljni smo”, rekao je vlasnik noćnog kluba Vito Penić.

Atmosfera je cijelu noć bila kao da se slavi nova godina. Kad bi se pitalo ove mlade, tek bi se sada, s partijima do jutra moglo reći da smo blizu onog starog normalnog, izvještava Matija Mlinarić za RTL.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari