SAVRŠENO KUHANA

Video | Pogledajte metodu kuhanja jaja po receptu talijanskih znanstvenika…

Meko kuhano četiri minute, tvrdo kuhano šest. Ako ste mislili da ste usavršili tehniku kuhanja jaja: e pa niste.

Barem ako pitate znanstvenike na Sveučilišta u Napulju. Talijani su objavili deset stranica ozbiljne studije, s formulama i grafikonima: o novoj metodi, takozvanog periodičkog kuhanja. Jaje se, za savršen rezultat, prebacuje iz kipuće u mlaku vodu, i tako pune 32 minute. Znanstvenu metodu kuhanja jaja isprobao je RTL-ov Rikardo Stojkovski, a kako izgleda provjerite u video prilogu kojeg prenosi Danas.hr.

Iz naše mreže
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari