RIJEČKI PARTY BREND

Glazbeni spektakl na terasi Azzure: R’n’B EXCLUSIVE otvara ljetnu sezonu

Poznati Riječki party brend RnB EXCLUSIVE koji od 2009. godine zabavlja publiku u brojnim klubovima i festivalima diljem Hrvatske se nakon duže pauze vraća na terasu Azura Eat & Lounge smještenu na 1 katu robne kuće RI.

Brojni gosti i uzvanici će tako ove subote 15.06.2024.  opet moći uživati vrhunskoj glazbi i klupskoj atmosferi na terasi Azure sa koje se pruža predivan pogled na more i Riječku luku.

Azura “Summer Terrace Opening” ove subote u režiji RnB EXCLUSIVE provodi Vas kroz glazbeni vremeplov RnB, Reggaeton, Hip Hop, Afrobeat i Trap glazbe za koju je zadužen poseban gost, legendarni DJ Sheko iz Zagreba koji je ujedno rezident kluba Papaya (Zrće) i dugogodišnji predvodnik RnB I Hip Hop žanra u Hrvatskoj.

Večer zagrijava DJ Shaanti iz Rijeke koji će Vas uvesti novi “EXCLUSIVE RnB PERFORMANCE”, energični plesno scenski nastup profesionalnih plesačica i talenta koji će dodatno zapaliti atmosferu u Azuri. 

Ekipi će se na bini pridružiti i posebne gošće iz inozemstva sa nastupom iznenađenja.

Sastavni dio ove urbane noći u Azuri biti će prekrasni modeli RnB Honeys koje će smjestit goste i dodatno podignuti uslugu i zabavu na višu razinu.

Ovaj popularni party brend koji je zabavljao brojne generacije te koji je svoja gostovanja proširio i izvan granica na gradove kao što je Zurich, Prag i Beč te koji je ugostio brojne izvođače, DJ i plesače iz regije i inozemstva a ujedno i stekao velik broj fanova i ljubitelja RnB, Hip Hop i Urban kulture, ove subote garantira nezaboravan provod u Azuri.

RnB EXCLUSIVE party počinje u 22:00 sa trajanjem do 4:00 ujutro, a ulaz je  besplatan.

REZERVACIJE STOLOVA: 0998339535 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari