HVALEVRIJEDNA AKCIJA ‘Jakna za drugoga’: ostavite svoju staru zimsku jaknu onima kojima je potrebna!

“Portal Dobrote” na Facebooku je pokrenuo akciju kojom poziva građane da doniraju kapute koji im ne trebaju

„Donesite svoje zimske jakne koje više ne nosite ili uzmite jednu ukoliko vam je potrebna. Hladnoća je posebno teška našim sugrađanima koji nemaju doma ili su u teškoj financijskoj situaciji u domovima bez grijanja. Budite i na ovaj način dio jedne lijepe humanitarne priče“, Ovaj je poziv danas osvanuo na Facebook stranici „Kruh za poslije – Portal Dobrote“.

Ideja ove akcije je da na stalku, postavljenom ispred trgovine, građani mogu ostaviti svoje zimske jakne i kapute koji im više ne trebaju ili ih žele pokloniti. Akcija počinje sutra, u utorak 10. siječnja, od 16 do 19 sati, ispred trgovine PMS u zagrebačkoj Tkalčićevoj ulici, a potrajat će sve do kraja zime.

jakne-portal-dobrote

Radi se o istoj stranici koja je prije više od tri godine pokrenula incijativu “Kruh za poslije” , koja je funkcionirala tako da prilikom kupnje bilo kojeg proizvoda u pekarnici, čovjek kupi kruh za poslije koji ostavlja na mjestu kupnje. Netko tko nema novaca za kupnju kruha kasnije može doći u pekarnicu s upitom “Imate li kruh za poslije?”, nakon čega bi mu ga osoblje prodajnog mjesta udjelilo.
Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari