„JAKO DOBAR DEČKO“: Pogledajte gdje živi 25-godišnji dobitnik Eurojackpota koji je prvi puta zaigrao i osvojio 4 i pol milijuna kuna

2017. je nekima počela nezamislivo sretno. 25-godišnji mladić iz Ferdinandovaca prvi je put u životu zaigrao na sreću i osvojio 4 i pol milijuna kuna. Putem sretnog dobitnika krenula je i naša ekipa

Trebalo se doista zavući u šumu. 4 i pol milijuna kuna pronašli su put što smo mi uz pomoć 2 GPS-a jedva uspjeli. Srećom, u Fernandinovcu se svi poznaju pa su već znali zašto stižemo.

Novi milijunaš živi na malom, trošnom imanju. Upravo su slagali drva za ove debele minuse u Podravini, kao da se u subotu u životu ove obitelji ništa nije dogodilo. Dobitnik Mario u obiteljskoj kući živi s ocem.

Njemu je 25 godina i po zanimanju je vojnik. Kad smo stigli nismo ga zatekli kod kuće jer je otišao na posao, ali prisutan je njegov otac. Iako se previše srami za snimanje, rekao nam je da je sa sinom odmah pričao o dobitku, ali da misli da se s tim novcem neće ništa promijeniti.

Na kamere nisu navikli, niti da ih, kažu, zovu, traže, dolaze, sve im je to potpuno novo. Oca i sina samo je jedna sedmica umjesto petice dijelila od 132 milijuna, iako ni ovih 4 i pol nisu zanemarivi.

Kako doznajemo, Mario je zamalo propustio uplatiti listić, no onda se predomislio i vratio natrag do kioska u Đurđevcu. Prvi je put igrao na sreću. I mještani su sretni zbog Markovog dobitka. Čini se kako Fernandinovac skriva još neke dobre vijesti. Nagradne igre, lutrije, to ovdje ljudima nekako ide od ruke, kažu mještani.

Malo smo se bavili matematikom. Vjerojatnost za ovakav dobitak je 1 naprama 6 milijuna, a za onu jos jednu brojku i puni dobitak je 1 naprama 95 milijuna. Za slučaj da Đurđevac ima viška sreće, i mi smo uplatili. Sljedeće je izvlačenje, doduše, na petak 13. Ali tko zna, možda sreća pobijedi i njega.
Petra Mlačić

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari