SEZONSKA JELA

I jesen ima svoje posebne čari – jedna od njih je jesenska ponuda u restoranu Spagho!

Stigli su kišni dani koji nam baš uvlače jesen pod kožu. Najveći problem je kuhati – toliko imamo ukusnih jesenskih namirnica a tako malo vremena za kreativnost u kuhinji. No, aako ste fan sezonskih namirnica i klope, onda morate posjetiti popularni riječki restoran Spagho

U restoranu Spaghu znaju kako sezonske namirnice ukomponirati u fina jela!

Ove kišne riječke jeseni, glavna zvijezda njihove sezonske ponude je buča! Možete uživati u nekoliko zanimljivih i kreativnih jela s bučom. Ima tu svega i za ljubitelje kvalitetnog mesa, ali i ljubitelje ribe i morskih plodova. A nama je posebno zapeo za oko zanimljiv desert – semifreddo od vanilije s bučinim uljem i pinjolima. Mjac!

Ako niste fan buče, nema straha, imaju velik izbor jela za gurmane.

Također, rezervirajte petak, 27.10. za ručak u Spaghu gdje će uz ukusna jela, predstavnici vinarije Orahovica pod brendom Martin Albus održati prezentaciju vinarije. Pripremljene su i promocijske cijene vina!

A u studenom pripremaju odličnu akcijsku ponudu: naime, svake subote u studenom ručajte u Spaghu za 15% popusta! Fina hrana i povoljne cijene, dovoljni razlozi za posjetiti Spagho.

Nemojte zaboraviti ni na njihove dnevne marende koje poslužuju od 11 do 16 sati svakog dana!

Stoga, odmorite ovu kišnu jesen i počastite se ručkom u ugodnom i toplom interijeru restorana Spagho.

Lokacija: Ivana Zajca 24a, Rijeka
Telefon: 051 311 122

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari